Workshops, data en opgave
Verdiepingsdag
Zaterdag 28 mei 2022 
aanvang 10:30 - ca 15:30 uur
"Leven en werken vanuit de lichtkracht van je ziel"

Je eigen vrijheid voelen en van hieruit mogen handelen, dit betekent ook kijken naar datgene wat niet in je lichtlichamen, ofwel in je aura thuishoort.
Datgene wat niet met je hart verbonden is in liefde durven en kunnen loslaten. Je eigen schaduwkanten belichten en op een ander bewustzijnsniveau tillen. We reinigen en versterken ons auraveld door middel van meditatie, visualisatie, maar ook in een stuk interactie naar elkaar in een wezenlijke ontmoeting.
Wanneer je leert steeds bewuster jouw lichtlichamen op zieleniveau te versterken, des te gemakkelijker wordt het om je eigen energie te handhaven en niet te verliezen zodat je leeft en werkt vanuit de lichtkracht van je ziel, en deze in liefde en dankbaarheid kan omarmen.

Professionele begeleiding door docente Margreet Koopmans.
OpgevenVrijdag ? nog in te plannen in 2022 aanvang 20:00 - 22:00 uur
Levensdans ~ soundwave

Neem je lichaam en ziel mee in de magie van de dans
De avond wordt opgebouwd met behulp van verschillende ritmes die aansluiten op de chakra's.
We sluiten de avond af met verzoeknummers. Iedereen is van harte welkom, ook als je geen energetische opleiding hebt gehad.  
Opgeven
Vrijdag ? nog in te plannen aanvang 20:00 - 22:00 uur
Mantra's zingen
Iedereen is van harte welkom, ook als je geen energetische opleiding hebt gehad. Voor wie wil ervaren hoe de energie beter kan stromen wanneer je in groepsverband mantra‚Äôs zingt, dan is er nu de gelegenheid! In de prachtige tempelzaal van Caduceus wordt met Margreet Koopmans deze avond tot een spiritueel hoogtepunt gevoerd. Margreet doet een meditatie voor het hart en het keelchakra vooraf om ontvankelijker te kunnen zijn. Je wordt uitgenodigd om mee te zingen, maar mag ook alleen luisteren. 
OpgevenMeer data volgen


Uitgesteld  aanvang 9:30 - 11:45 uur
Schilderen vanuit je eigen wezen

Weer nieuwe mogelijkheden voor mensen die met hun eigen creativiteit aan de slag willen. We gaan 5  woensdag- ochtenden vanaf half 10 tot kwart voor 12 schilderen en tekenen. Bij zacht en zonnig weer kunnen we met de schildersspullen de tuin in, welke ook zeer inspirerend is om vanuit je hart te kunnen werken.

Schilderen vanuit je eigen wezen. We leren door middel van meditatie een brug te bouwen vanuit onze ziel en geest naar het liefdevolle handelen om zo te mogen schilderen  vanuit een dieper bewustzijn. Meditatief schilderen vanuit je eigen ziel geeft levensvreugde, rust en vertrouwen, brengt ons dichter bij onszelf in de eigen hartekern.

Professionele begeleiding door Margreet Koopmans, bekend van vele exposities in binnen en buitenland, geassisteerd door Marianne Koopmans. 
Websites Margaritha's Spiritual art: margaritha.com en facebook

Data:
Kosten: inclusief naterialen
Hier OpgevenTarieven (prijswijzigingen voorbehouden)
De bijdrage voor een workshop overdag is € 93,-
De bijdrage voor een workshop op avond is € 75,-
De bijdrage voor schilderen op 5 ochtenden is € 350,-
De bijdrage voor de dansavond / soundwave is € 10,-
De bijdrage voor de mantra-avond is € 15,-

Opgave formulier

* Markeert de verplicht in te vullen velden. 

*Voornaam            
*Achternaam         
*Geboortedatum     
*e-mail                   
 
Vermeld de datum van de dag(en) waar je je voor opgeeft hieronder:

 


 
 

Web Design Yannis