Workshops, data en opgave


Zaterdag 6 april 2019  aanvang 10:00 - ca 16:30 uur
"Licht en Reiniging"

    Reiniging van de chakras op een diep niveau met hogere psychische en spirituele energieën die we verkrijgen vanuit de lichtkracht van de ziel. Dit met behulp van licht en informatie via het uitgebreide energetische aura en chakra systeem.
Ons verbinden met de Bron en ons laten leiden door wezenlijke intenties. Vertrouwen laten groeien door eerlijk te zijn naar wie je bent en wat je wilt materialiseren. Mogen ervaren wat je tegen houdt en datgene transformeren wat nog niet tot een oplossing is gekomen.

Professionele begeleiding door docente Margreet Koopmans.
(VVET-leden: 2 normale bijscholingspunten)
Opgeven

Zaterdag 25 mei 2019  aanvang 10:00 - ca 16:30 uur
"Bewust toegang vinden tot onze goddelijke blauwdruk"
    We stellen ons in verbinding met onze gidsen, engelen en lichtmeesters. Bewuster toegang vinden tot onze goddelijke blauwdruk om vreugde tot uitdrukking te laten komen in ons leven. Ook je goddelijke levensopdracht wordt hierdoor bewuster. Ons bewustwordings proces groeit door liefdevol te mogen leven vanuit de lichtkracht van onze ziel.
   Dit met behulp van licht en informatie via het uitgebreide energetische aura- en chakra systeem wat een directe doorwerking heeft op onze geest en ons lichaam. Hierdoor gaan we ons sterker voelen en kunnen we meer genieten van ons doen en laten in de dagelijkse realiteit van de dag.

Professionele begeleiding door docente Margreet Koopmans.
(VVET-leden: 2 normale bijscholingspunten)
OpgevenVrijdag 17 mei 2019 aanvang 20:00 - 22:00 uur
Levensdans ~ soundwave
Neem je lichaam en ziel mee in de magie van de dans
De avond wordt opgebouwd met behulp van verschillende ritmes die aansluiten op de chakra's.
We sluiten de avond af met verzoeknummers. Iedereen is van harte welkom, ook als je geen energetische opleiding hebt gehad.  
Opgeven
Vrijdag ? nog in te plannen aanvang 20:00 - 22:00 uur
Mantra's zingen
Iedereen is van harte welkom, ook als je geen energetische opleiding hebt gehad. Voor wie wil ervaren hoe de energie beter kan stromen wanneer je in groepsverband mantra’s zingt, dan is er nu de gelegenheid! In de prachtige tempelzaal van Caduceus wordt met Margreet Koopmans deze avond tot een spiritueel hoogtepunt gevoerd. Margreet doet een meditatie voor het hart en het keelchakra vooraf om ontvankelijker te kunnen zijn. Je wordt uitgenodigd om mee te zingen, maar mag ook alleen luisteren. 
OpgevenMeer data volgen


Uitgesteld  aanvang 9:30 - 11:45 uur
Schilderen vanuit je eigen wezen

Weer nieuwe mogelijkheden voor mensen die met hun eigen creativiteit aan de slag willen. We gaan 5  woensdag- ochtenden vanaf half 10 tot kwart voor 12 schilderen en tekenen. Bij zacht en zonnig weer kunnen we met de schildersspullen de tuin in, welke ook zeer inspirerend is om vanuit je hart te kunnen werken.

Schilderen vanuit je eigen wezen. We leren door middel van meditatie een brug te bouwen vanuit onze ziel en geest naar het liefdevolle handelen om zo te mogen schilderen  vanuit een dieper bewustzijn. Meditatief schilderen vanuit je eigen ziel geeft levensvreugde, rust en vertrouwen, brengt ons dichter bij onszelf in de eigen hartekern.

Professionele begeleiding door Margreet Koopmans, bekend van vele exposities in binnen en buitenland, geassisteerd door Marianne Koopmans. 
Websites Margaritha's Spiritual art: margaritha.com en facebook

Data:
Kosten: inclusief naterialen
Hier OpgevenTarieven (prijswijzigingen voorbehouden)
De bijdrage voor een workshop overdag is € 93,- inclusief BTW.
De bijdrage voor een workshop op avond is € 75,- inclusief BTW.
De bijdrage voor schilderen op 5 ochtenden is € 350,- inclusief BTW.
De bijdrage voor de dansavond / soundwave is € 10,- inclusief BTW.
De bijdrage voor de mantra-avond is € 12,- inclusief BTW.

Opgave formulier

* Markeert de verplicht in te vullen velden. 

*Voornaam            
*Achternaam         
*Geboortedatum     
*e-mail                   
 
Vermeld de datum van de dag(en) waar je je voor opgeeft hieronder:

 


 
 

Web Design Yannis