Individuele begeleiding

Mountain flower


Voor wie?
Mensen die op een bepaald moment in hun leven vastlopen of anderzins ondersteuning behoeven kunnen bij ons terecht voor een persoonlijk consult.
Het kan hier gaan over lichamelijke, emotionele en/of psychische klachten.

Behandelvorm
Op afspraak kan een behandeling gegeven worden door onze therapeut. Ook andere vormen van begeleiding kunnen worden toegepast, zoals energetische therapie, coaching, reading, psychische massage (lichaamsbewustzijn), kristallegging, klankschaalhealing en relatietherapie.
Telefonische begeleiding in de vorm van reading en/of healing (afstandshealing) is eveneens mogelijk.

Gecertificeerde therapeut
Margreet Koopmans is als Energetisch therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging VVET en RBCZ geregistreerd. Dit betekent niet dat alle verzekeraars de consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden. (Raadpleeg vooraf jouw eigen verzekering of dit bij jouw polis zo is.)

Behandelduur
Meestal duurt een consult 1 uur. Er wordt samen met jou gekeken hoeveel behandelingen nodig zouden kunnen zijn en er wordt een behandelplan opgesteld.   

Tarieven
zie hier.

Studenten en cursisten
De onderwijsinstelling geeft ook aan studenten individuele begeleiding in de vorm van supervisie en coaching, zodat persoonlijke processen waar binnen het kader van de lessen minder ruimte voor wordt ervaren op gang gebracht, verwerkt en losgelaten kunnen worden. Voor studenten geldt een gereduceerd tarief. Zie aldaar.


 
 

Web Design Yannis